Snickerskakor

Snickerskakor är en STOR favorit och har varit länge här hemma. Jag hade en gång ett recept till en stor långpanna men det vet jag icke vart det är. Kör nu lite olika och idag detta recept från Jennys matblogg:
Du behöver:
10 dl rice crisp (jag tog vanliga flingor)
1 tsk vaniljsocker
1 burk med jordnötssmör (225 gram )
1/2 – 1 dl kokos
1 dl strösocker
1 dl sirap
Garnering : 200 gram (mjölk)choklad
Gör så här :
Blanda jordnötssmör och sirap och socker i en kastrull på spisen ( Men det ska inte koka )Blanda crisp, vaniljsocker och kokos i en bunke, rör sedan ner den lite uppvärma jordnötsblandningen med crispet.Rör om så att det blandar sig ordentligt. Platta ut i en form på ca 20 *30 cm. Smält chokladen över ett vattenbad, och bred ut detta över kakan.
Låt stå i kylskåp tills det är dags att servera, och förvaras i kylskåp.
Fantastiskt god kaka och såå smidig!!