Kladdkaka med karamelliserad mjölk och mjölkchokladcrisptopping

3 ägg
3 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
4-5 msk kakao
2 dl vetemjöl
150 gram smält smör
1 burk med karamelliserad mjölk
Topping:
Kelloggs K (eller rice crispies som det är i originalreceptet) + 120 gram mjölkchoklad
Gör så här:
Ställ ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt svalna ngt. Rör ihop ägg och socker, blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten, rör sist ner smöret. Vispa inte, då den inte blir lika kladdig då. Smöra och bröa en rund form med avtagbara kanter. Bred ut hälften av kladdkakesmeten, klicka ut kolasmeten och toppa sist med resten av kladdkakesmeten. Ställ in i ugnen i ca 20-30 min. Ska vara lite lös i mitten, det stannar till sig i kylen. Smält mjölkchokladbitar över vattenbad och rör ner ett par dl flingor. Bred över toppingen på kakan och ställ svalt tills det är dags att servera!
Det här är min absoluta favoritkladdkaka! Mycket god.