Nutellachokladkladdkaka med kokos

Godaste kladdkakan! Från Hembakat, favoritsidan.
Nutellachokladkladdkaka med kokos
12 bitar
175 g smör, smält
200 g mörk choklad eller mjölkchoklad
2 ½ dl strösocker
½ dl kakao
1 krm salt
1 tsk vaniljsocker
3 ägg
1 ¾ dl vetemjöl
Garnering
ca 1 dl Nutella
kokos
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt chokladen och låt den smälta ner i smöret. Stäng av värmen och rör ner resten av ingredienserna. Blanda till en slät smet.
2. Häll smeten i en smord och bröad form (bröa gärna med kokos), 23–24 cm i diameter.
3. Grädda kakan mitt i ugnen i 22–30 min beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt den kallna i formen.
4. Bred ut Nutella på toppen och strö över kokos när den kallnat.