Chokladtårta med vaniljkräm och nutellafluff toppad med dumlefluff och never stop

4 ägg
2 dl socker
3/4 dl vetemjöl
3/4 dl potatismjöl
1/2 dl kakao
2 tsk bakpulver
Gör så här:
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. (Jag vispade ca 10 min i assistent.)
Blanda de torra ingredienserna och sikta ner de i äggsmeten. Blanda samman. Häll ner smeten i formen.
Grädda i nedre delen av ugnen, 175 grader i 35-40 minuter. Kakan ska vara torr i mitten, då är den klar. Öppna inte ugnsluckan förrän minst 20 minuter har gått, annars sjunker den ihop.
När den är färdig ta loss den ur formen och låt den svalna helt innan du delar den. Den kan med fördel frysas och delas halvtinad.
Nutellafluff:
1 1/2 dl grädde
100g nutella
Värm upp grädden (den får INTE koka). Lägg i nutellan. Rör tills det blandat sig ordentligt. Ställ sedan i kylskåp fyra timmar.
Dumlefluff:
3dl grädde
220 g dumlekolor
Värm upp grädden (den får INTE koka). Dela kolorna i små bitar och blanda i dom i grädden. Rör tills alla kolor är smälta och allt blandat sig. Ställ i kylskåp fyra timmar.
Vaniljkräm:
Jag använde mig av färdig Ekströms. Kolla förpackningen :)
Själva tårtan:
Dela botten i tre delar. Delas med fördel med tandtråd. Lägg den första delen på ett fat. Bred på vaniljkrämen. Lägg på andra delen och bred på nutellafluffen. Lägg på tredjedelen och spritsa dumlefluffen på kanterna och en ring längst ut på övre kanten. Fyll mitten med never stop. (Vispa dumlefluffet ganska hårt så ser spritsningen finare ut än den gjorde för mig 🙃)