Havrebars med mörk choklad
4 dl havregryn
- 0,5 dl hackade cashewnötter
- 0,5 dl hackade mandlar
- 0,5 dl sesamfrö
- 0,5 dl kokosolja
- 0,5 dl honung flytande
- 1 st banan
- 1 st äggvita
- 1 nypa salt
- 1 tsk vaniljpulver
- 50 g mörk choklad
Tillagning
- 1. Sätt ugnen på 150 grader.
- 2. Mosa bananen.
- 3. Blanda alla torra ingredienser med bananen.
- 4. Smält kokosoljan om den är hård och blanda den med de torra ingredienserna, äggvita och honung.
- 5. Lägg ut smeten på en plåt med bakplåtspapper.
- 6. Grädda i ugnen ca 25-30 minuter. Det ska inte få för mycket färg.
7. Smält chokladen och ringla den över.
8. Låt det svalna helt och skär sedan i så stora bitar du vill ha.
KÖP RECEPTET